Romantično jeftino

Izvor: RTS, 15.Avg.2009, 14:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Romantično jeftino

Hotel "Kraun plaza" sa četiri zvezdice, nedaleko od Venecije, izgubio 900.000 evra kada je greškom objavio najprimamljiviju ponudu, romantični vikend po ceni od jednog evrocenta.

"Romantični vikend po ceni od jednog evrocenta", glasila je ponuda hotel sa četiri zvezdice, "Kraun plaza", nedaleko od Venecije.

Na dan kada je ponuda greškom postavljena na sajt hotela, 25 kilometara od Venecije, rezervisano je 1.400 noćenja, saopštio je hotel, a rezervacije će, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << izgleda, biti prihvaćene.

Uprava hotela, prvo je mislila da je neki haker postavio ponudu sa greškom, rekao je menadžer prodaje Fulvio Danezin.

Ispostavilo se da greška potiče iz Atlante, u američkoj državi Džordžiji, gde je sedište "Interkontinental hotel grupe", kojoj pripada hotel nadomak Venecije.

Ponuda je trebalo da obuhvata dva noćenja, upola cene. Uobičajena cena noćenja u hotelu koji ima 151 sobu iznosi između 90 i 150 evra.

Zbog cene od jednog evrocenta, koja se na sajtu mogla naći samo u nedelju uveče, hotel će izgubiti 900.000 evra, rekao je Danezin.

Predstavnica "Interkontinental hotel grupe" Monika Smit izjavila je da je 228 osoba rezervisalo ukupno 1.400 noćenja i da su rezervacije validne.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Hotel greškom nudio vikend za jedan evrocent

Izvor: NaDlanu.com, 15.Avg.2009

RIM, 15. avgusta 2009. (Beta-AP) - Jedan hotel sa četiri zvezdice, nedaleko od Venecije, greškom je objavio najprimamljiviju ponudu - romantični vikend po ceni od jednog evrocenta. Na dan kada je ponuda postavljena na sajt hotela Kraun plaza, 25 kilometara od Venecije, rezervisano je 1.400 noćenja,...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.