Romana: Shvatila sam da smo Edin i ja dosta slični!

Izvor: Kurir, 31.Dec.2013, 00:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Romana: Shvatila sam da smo Edin i ja dosta slični!

Kroz Edina sam videla prizmu sebe. Kada sam zaljubljena ne vidim neke stvari. Ja sam posmatrala njega i pokušala da mu ukažem na greške, ali on je to pogrešno shvatio, objasnila je Roman

Romana Panić drugi je superfinalista koji je napustio imanje. Ona je rekla da je posmatrala Edina i shvatila da su dosta slični kada se zaljube.

"Moj boravak na imanju obeležilo je to što sam pokazala da sam onakva kakva jesam. To je moj najveći uspeh. Moja publika >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << bi trebalo da zna da sam ja jedna normalna i ostvarena osoba i da sve što radim radim srecem", rekla je Romana.

"Od prvog dana sam rekla da mi je neshvatljivo da neko može da reguje na nekog, a da ga prvi put vidi. To je za mene bilo nemoguće. Možda sam suzbila neka svoja emotivna osećanja. Nekad sam sumnjala da su neke svađe nameštene. Kad mi je Mića rekao neke stvari, s obzirom da ga znam, jako me je povredio. Osetila sam da ću se rasplakati, pa sam samo opsovala i izašla. Čak i naše pomirenje je bilo bez reči i to možemo da shvatimo samo nas dvoje", rekla je Romana.

Što se tiče Ivana pevačica kaže da je za njega verovala da je šmeker i pored naslova u novinama. "Onda je on pokušao da bude nešto drugo, da bude deminantan i ja sam mu rekla da me ne folira, jer ga znam. Na kraju je bilo ono što sam i mislila na početku, a to je da je ok", rekla je.

Ona kaže da je farmerima računala neke numerološke brojeve i da je zaključila da su Edin i ona dosta slični. "Kroz njega sam videla prizmu sebe. Kada sam zaljubljena ne vidim neke stvari. Ja sam posmatrala njega i pokušala da mu ukažem na greške, ali on je to pogrešno shvatio", objasnila je Romana.

"Jelenu G. poznajem dugo, ali nismo se videle deset godina. Ona mora da bude u centru pažnje, sigurno sam znala da je iskrena. Moj odnos  sa njom je nekad bio ovakav, nekad onakav jer ja nemam živaca", objasnila je Panićeva.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.