Rokset snimio novi album

Izvor: Vesti-online.com, 05.Mar.2012, 18:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rokset snimio novi album

Švedski pop dvojac najavio je povratak singl numerom "It's Possible". Bend je trenutno na svetskoj turneji tokom koje su prodali gotovo milion ulaznica na više od 80 koncerata.

Grupa Rokset se vratila na svetsku pop scenu. Švedski pop dvojac ponovno se okupio nakon tri godine pauze i nastavio dalje. Povukli su se kada je otkriveno da Mari Fredrikson ima tumor na mozgu, a sada uspešno nastavljaju karijeru, prvo novim singlom, a potom i albumom.

Bend je trenutno na >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << svetskoj turneji tokom koje su prodali gotovo milion ulaznica na više od 80 koncerata. Tokom turneja stigli su da snime i album “Traveling“, koji se najavljuje kao ponavljanje albuma “Tourism” iz 1992. godine. “Traveling” donosi 15 novih pesama, ali i obrada njihovih klasika i dosad neobjavljenih materijala. U prodaju izlazi 26. marta, a zasad je objavljen najavni singl “It’s Possible“.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novi album grupe Rokset

Izvor: CrveniTepih.com, 05.Mar.2012

Švedski pop dvojac najavio je povratak singl numerom 'It's Possible'.

Nastavak na CrveniTepih.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.