Rok za zamenu vozačkih dozvola ističe danas

Izvor: NoviMagazin.rs, 10.Jun.2017, 10:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rok za zamenu vozačkih dozvola ističe danas

Rok za zamenu papirnih vozačkih dozvola novim ističe danas.

Zakon za vozače koji nisu izvadili novu vozačku dozvolu, a voze nakon isteka roka predviđenog za zamenu dozvola, predviđa kazne od 6.000 do 30.000 dinara.

Zahtev za vađenje nove vozačke dozvole košta 1.576 dinara i nepohodno je upalatiti tri uplatnice, od 621, 700 i 255 dinara.

Građani koji ne voze a imaju dozvolu zahtev za zamenu tog dokumenta mogu da podnesu bilo kada.

Nadležne >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << sužbe pri Policijskim upravama su do sada kako bi olakšale građanima, da što lakše izvrše zamenu dozvole, radile i vikendom.

U pojedinim zemljama vožačka dozvla izdata u Srbiji može zameniti i međunarodnu vozačku dozvolu koja se se vadila posebno i koštala je 2.500 dinara.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.