Rok spektakl u Beogradu

Izvor: RTS, 26.Maj.2009, 16:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rok spektakl u Beogradu

Australijski bend "AC/DC" u okviru svetske turneje nastupa večeras u Beogradu. Program na stadionu Partizana počinje nastupom sastava "Amajlija", a zatim će nastupiti irski bend "Answer", zvanična predgrupa AC/DC.

Dugo najavljivani koncert australijskog benda "AC/DC" održava se večeras u Beogradu.

Program na stadionu Partizana počinje nastupom sastava "Amajlija", a zatim će nastupiti irski bend "Answer", zvanična predgrupa AC/DC.

Bend, koji prvi >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << put gostuje u Srbiji, u Beograd će doputovati prepodne i ostati u prestonici do 27. maja, posle čega nastavljaju svetsku turneju koja se završava 30. juna u Glazgovu.

Menadžeri australijskog benda odlučili su da je zabranjeno na stadion unositi bilo kakve fotoaparate i kamere, pirotehnička sredstava i svaku vrstu pića, a sve to biće oduzimano na ulazima bez mogućnosti vraćanja.

Nije predviđeno da fanovi dočekaju članove grupe, ali će oni imati vremena da upoznaju Beograd, naročito noćni život, srpsku kuhinju i specifičnosti zemlje.

U Bugarskoj vlada veliko interesovanje za večerašnji koncert. Sa železničke stanice u Sofiji prema glavnom gradu Srbije organizovano je šest vanrednih vozova. Iz grada Kavarna, na Crnom moru sinoć su krenula tri voza, a fanove grupe predvodi gradonačelnik Conko Conev.

Očekuje se da australijski bend na scenu izađe u 21 čas, a koncert bi trebalo da traje puna dva sata.

Ulaznice se mogu kupiti i od 10 do 18 časova na blagajni Partizanovog stadiona. Kapije stadiona biće otvorene od 15 sati, a organizatori apeluju na posetioce da dođu na vreme kako se ne bi formirali "čepovi" na ulazima, kojih ima ukupno 30.

Oko stadiona biće postavljen i obruč sa šest ulaza na kojima će se čekirati ulaznice i niko bez ulaznice neće moći da se približi stadionu, a na samim kapijama biće provera "bar kodova".

Parking nije obezbeđen osim za one sa VIP ulaznicama, za koje je je planiran parking kod Vojne gimnazije i iz Bulevara mira.

Zbog koncerta će od 10 do 24 časa biti zatvorene ulice: Humska - od Dinarske do Bulevara mira, Dinarska - od Humske do Milutina Ivkovića i ulica Milutina Ivkovića - od Dinarske do Bulevara mira.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.