Rodžers: Učinili smo sve da zadržimo Suareza

Izvor: Vesti-online.com, 17.Jul.2014, 21:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rodžers: Učinili smo sve da zadržimo Suareza

Trener fudbalera Liverpula Brendan Rodžers je rekao da je klub sa Enfilda učinio sve da zadrži Luisa Suareza.

 Brendan Rodžers i Luis Suarez

 

"Uradili smo sve što smo mogli kao klub da bismo zadržali Luisa. Hteo je da ode i igra u Španiji i, na žalost, kad igrač više ne želi da igra za nas, moramo to da poštujemo. On je odlučio da ode, otišao je u Barselonu, klub za koji je želeo da igra. Idemo dalje", rekao je Rodžers za lokalne medije. 
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << />
 

Suarez je prošle nedelje prešao u Barselonu, a transfer je iznosio oko 75 miliona funti. Urugvajski fudbaler, ipak, neće moći od početka sezone da zaigra u dresu katalonskog kluba zbog suspenzije od devet meseci, koju je zaradio zbog ujedanja italijanskog igrača Đorđa Kjelinija na Svetskom prvenstvu.

 

 

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rodžers: Suarez nije više hteo da igra za Liverpul, želeo je u Barsu

Izvor: Blic, 18.Jul.2014, 12:37

Trener fudbalera Liverpula Brendan Rodžers rekao je da su učinili sve da zadrži Luisa Suareza..."Uradili smo sve što smo mogli kao klub da bismo zadržali Luisa. Hteo je da ode i igra u Španiji i, nažalost, kad igrač više ne želi da igra za nas, moramo to da poštujemo. On je odlučio da ode,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.