Rodni iz Mućki poredi rialiti programe sa ludnicama

Izvor: Blic, 20.Avg.2013, 13:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rodni iz "Mućki" poredi rialiti programe sa ludnicama

Glumac Nikolas Lindharst, poznatiji kao Rodni iz kultne serije "Mućke" uporedio je rijaliti programe, a posebno britanski "Ja imam talenta" sa mentalnom institucijom "Bedlam".

Govoreći o kvaliteti televizijskog programa zvezda legendarne serije televizije BBC kaže da za "Mućke" u ovom trenutku na televiziji ne bi bilo ni mesta ni razumevanja, jer je pomama za formatima poput onog u kojem se pojavljuje Sajmon Kauel.

- TV kompanije danas guše dobre scenarije jer neće >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da ih razvijaju. Programi o traženju talenata će u startu imati oko 7 miliona gledalaca, tako da ne mogu sebi da dozvole da emituju nešto što će privući samo milion u početku - kaže Rodni, a prenosi "Gardian".

On se osvrnuo na kvalitet šoua "Britanija ima talenat".

- Stotinama godina unazad smo prodavali karte za "Bedlam". To vam tako dođe. Surovo je gledati lude ljude, uključujući i sudije ponekad. Ne morate da imate nikakav talenat, a to je tužno, jer ipak ne želite da gledate nenadarene ljude - rekao je Lindharst.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rodni iz "Mućki" poredi rialiti programe sa ludnicama

Izvor: Dzungla.org, 20.Avg.2013

Glumac Nikolas Lindharst, poznatiji kao Rodni iz kultne serije „Mućke“ uporedio je rijaliti programe, a posebno britanski „Ja imam talenta“ sa mentalnom institucijom „Bedlam“.. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Rodni iz Mućki rijaliti programe poredi sa ludnicom

Izvor: Svet plus, 20.Avg.2013

Nikolas Lindharst koga su svi upamtili po ulozi Rodnija u čuvenoj seriji "Mućke " napravio je interesantno poređenje kada je rekao da su rijaliti programi kao ludnice, a britanski "Ja imam talenat " uporedio sa mentalnom institucijom.

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.