Izvor: B92, 31.Mar.2000, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rodjendan Studija B

Radio Studio B u petak, 31. marta, slavi 30, a TV 10 godina postojanja. "Radijski program poceli smo da emitujemo iz jednog trosobnog stana sa svega 15 ljudi ,ali smo sada ovde gde smo i pored svega uspeli smo da opstanemo" kratko je, dugodisnji rad ove kuce, opisao zamenik glavnog i odgovornog urednika radija Studija B Zvonko Pantic. Na konferenciji za novinare, kojoj je prisustvovalo rukovodstvo kuce direktor Radio televizije Studio B, Dragan Kojadinovic je rekao:

"Studio B >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je, bar u ovom razdoblju koje ja pamtim od 1976. godine, uvek imao vetar u prsa, i uvek smo bili tretirani bar kao crna ovca, ako ne i nesto ozbiljnije. Ovo je vec deseta godina kako pocinjemo razgovor o rodjendanu recima 'nije vreme za veliko slavlje'. Tako je nazalost i ove godine. Deset godina smo svi kao zemlja, kao drustvo u jednoj velikoj stisci, ali nadam se da ce biti uslova da se uskoro svi zajedno radujemo oslobadjanju, razvoju nase zemlje, razvoju demokratskih odnosa pa na kraju i razvoju Studija B, koji u svemu tome i nije toliko vazan ali je vrlo bitan dok ne dodjemo do nekih normalnih uslova u kojima mozete i normalno da radite i normalno da se razvijate", rekao je Kojadinovic.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.