Rodjena da bude manekenka Kris Dzener simpaticnom fotografijom cestitala cerki rodjendan

Izvor: medio.rs, 05.Nov.2015, 11:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rodjena da bude manekenka Kris Dzener simpaticnom fotografijom cestitala cerki rodjendan

Kris Džener je srećna zbog ćerkinog rođendana, te je radost htela da podeli sa svima, i to slikom na Instagramu koja pokazuje da je Kendal još odmalena pokazivala sklonosti ka manekenskom pozivu.

Na slici je Kendal Džener obučena u ljubičastu haljinicu, sa držanjem odrasle osobe, a tu je i novija fotografija sa revije na kojoj je nosila toaletu slične boje.

Kris kaže da je oduvek znala da će se Kendal baviti manekenstvom, a ovim slikama je htela da to i pokaže >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << svima.

- Srećan rođendan mojoj lepotici. Ko je lep iznutra, lep je i spolja. Imala sam tu čast da je gledam kako raste u pravu damu i nastojala sam da zabeležim svaki trenutak njenog odrastanja. Imali smo toliko uzbudljivih situacija, ali od svega je najbolje kada ostvarite svoje snove. Ti si pametna, duhovita, velikodušna, ljubazna i umeš da voliš. Pružaš bezuslovnu ljubav porodici i prijateljima, ti si moja sreća i radost i ja te volim svim srcem - napisala je Kris ispod slike.

Naravno, čestitkama se pridružila i jedna os sestara, Kajli Džener. Ona je objavila sliku na kojoj su ona i Kendal sa nekoliko njihovih prijatelja.

Nastavak na medio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.