Izvor: Nezavisne Novine, 20.Jun.2016, 15:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Roditeljska kuća u Banjaluci otvara vrata

BANJALUKA – U Banjaluci će sutra biti otvorena roditeljska kuća u krugu Univerzitetskog kliničkog centra RS za djecu oboljelu od malignih bolesti.

Riječ je o prizemnom objektu od 500 kvadratnih metara sa sedam apartmana, a imaće i sve higijenske i zdravstvene uslove, dnevni boravak, kuhinju, trpezariju, igraonice, učionice, psihološku podršku, podršku socijalnih radnika, vešernice, kao i dvorište sa zelenom površinom s igralištem i nekoliko parking mjesta. Zapravo, imaće sve uslove koji treba da djeci i roditeljima učine boravak toplijim i lakšim.

Kuću će otvoriti predsjednik RS Milorad Dodik.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Otvorena prva roditeljska kuća u Srpskoj

Izvor: Nezavisne Novine, 21.Jun.2016, 13:03

BANJALUKA - Prva roditeljska kuća u RS namijenjena za smještaj djece oboljele od malignih bolesti, kao i njihovih roditelja otvorena je danas u Banjaluci, pored UKC RS...Kuću je otvorio predsjednik RS Milorad Dodik..."Kada ode jedan mladi život ugasi se cijeli svijet. Za porodicu je to najteži gubitak,...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.