Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Mar.2024, 11:37

Deo roditelja učenika koji idu u Ribnikar održali skup podrške i zajedništva

Deo roditelja učenika koji pohađaju OOŠ "Vladislav Ribnikar" održali su večeras ispred te škole skup podrške i zajedništva kako bi pozdravili ideju da deo škole bude pretvoren u Memorijalni centar, kao i da deo škole u kojem se nekada odvijala nastava bude funkcionalan za učenike.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Roditelji učenika u „Ribnikaru“ pozdravljaju formiranje Radne grupe Vlade

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 12.Mar.2024

BEOGRAD – Roditelji učenika OŠ „Vladislav Ribnikar“ pozdravili su odluku Vlade Srbije od 8. marta 2024. godine da se oformi Radna grupa za uspostavljanje Memorijalnog centra i saopštili da će toj grupi pružiti podršku u radu i pomoći joj, kako su naveli, da se u sagledavanjima mogućih rešenja...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.