Izvor: NoviMagazin.rs, 06.Okt.2023, 09:34

Roditelji tri nedelje ne puštaju decu u školu u Barajevu: „Zbog jednog deteta se osećaju ugroženo“

Roditelji đaka koji idu u Osnovnu školu "Knez Sima Marković" u Barajevu, kažu da se deca zbog jednog deteta osećaju ugroženo i da ih zbog toga ne puštaju na nastavu već tri sedmice. Sastali su se s direktorom i Savetom roditelja, a održan je sastanak i sa roditeljima đaka za kojeg kažu da pravi probleme. Odlučeno je da taj đak dobije ličnog pratioca, ali roditelji ne očekuju da će se na taj način rešiti problem, javlja RTS.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Deca iz Barajeva tri nedelje ne idu u školu: Učenik maltretira celo odeljenje, nadležni ne reaguju

Izvor: Radio 021, 06.Okt.2023

Roditelji đaka koji idu u Osnovnu školu "Knez Sima Marković" u Barajevu kažu da se deca zbog jednog deteta osećaju ugroženo i da ih zbog toga ne puštaju na nastavu već tri sedmice.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.