Roditelji preminule bebe tvrde da nisu dali saglasnost za njenu sahranu

Izvor: Danas, 11.Mar.2019, 19:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Roditelji preminule bebe tvrde da nisu dali saglasnost za njenu sahranu

Beba Dijane i Marka Micića iz Kraljeva, prevremeno rođena 2017. godine, jedna je od 13 čija su tela u zamrzivaču kraljevačke bolnice čekala odluku o sahranjivanju, a Micići kažu da nisu dali saglasnost bolnici da sahrani bebu i traže da se slučaj ispita. Članak Roditelji preminule bebe tvrde da nisu dali saglasnost za njenu sahranu se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

DNK ANALIZOM DO ISTINE: Roditelji preminule bebe predali zahtev kraljevačkoj bolnici

Izvor: Večernje novosti, 11.Mar.2019

Preminula beba porodice Micić dve godine u zamrzivaču kraljevačke bolnice. Roditelji traže uvid u svu originalnu dokumentaciju za porodilju i dete U PRATNjI Radiše Pavlovića, člana republičke Komisije za nestale bebe i predsednika Udruženja "Za istinu i pravdu o bebama",...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.