Roditelji poginuli naočigled ćerke (9)! Mislilo se da je Duško kriv za nesreću, a onda je došlo do PREOKRETA

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Avg.2018, 13:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Roditelji poginuli naočigled ćerke (9)! Mislilo se da je Duško kriv za nesreću, a onda je došlo do PREOKRETA

Devojčica zadobila teške povrede

Duško (39) i Andreja Kesić (43) stradali su u saobraćajnoj nesreći kod Vukove Gorice naočigled svoje devetogodišnje ćerke. Stravična nesreća dogodila se u utorak, kada je automobil kojim je upravljao Duško sleteo sa starom riječkog puta i zakucao se u drvo. Duško i Andreja poginuli su na licu mesta, dok su vatrogasci uspeli da izvuku devojčicu iz smrskanog automobila i ona je sa teškim telesnim povredama prebačena u bolnicu. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Pročitajte i:

Policija je ubrzo stigla na mesto nesreće, a u početku se sumnjalo da je Duško imao neki kvar na kolima pa je izgubio kontrolu nad volanom i sleteo sa puta. Međutim, daljom istragom je utvrđeno da je zapravo druga osoba izazvala udes.

Kako prenose hrvatski mediji, policija je po završetku uviđaja saopštila da je za nesreću najverovatnije odgovora 35-godišnji državljanin Mađarske.

Policija je utvrdila da je on kobnog trenutka teretnim vozilom (verovatno kombijem) britanskih registracijskih oznaka vozio tim putem u smeru Duge Rese. Duško je na ravnom delu puta krenuo u preticanje, ali se vozač teretnog vozila nije kretao sredinom svoje trake, već je jednim delom vozila prešao u suprotnu traku.

Tada je došlo do kontakta dva vozila, teretno vozilo udarilo je u bočnu stranu automobila u kojem je bila porodica. U tom trenutku došlo je do zanošenja "škode" kojom je Duško upravljao i on je tad izgubio kontrolu i sleteo sa puta

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.