Roditelji osmaka podneli tužbu protiv Ksenije Vučić i TV Pink

Izvor: Danas, 28.Jun.2019, 12:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Roditelji osmaka podneli tužbu protiv Ksenije Vučić i TV Pink

Sonja i Mlađan Đorđević, roditelji osmaka koga su Ksenija Vučić i režimski tabloidi, neistinito okrivili za paljenje slike ministra Mladena Šarčevića, su u njegovo ime podneli tužbu protiv Ksenije Vučić i TV Pink za naknadu nematerijalne štete u iznosu od milion dinara. Članak Roditelji osmaka podneli tužbu protiv Ksenije Vučić i TV Pink se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Roditelji osmaka podneli tužbu protiv TV Pink zbog navoda o paljenju slike ministra prosvete

Izvor: Beta, 28.Jun.2019

Sonja i Mladjan Djordjević, roditelji osmaka za koga je na televiziji Pink rečeno da je palio sliku ministra prosvete Mladena Šarčevića tokom protesta djaka zbog afere sa testovima za malu maturu, saopštili su danas da su podneli tužbu protiv te televizije i urednice Pinka Ksenije Vučić jer...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.