Roditelji doneli mrtvu bebu kod lekara

Izvor: Vesti-online.com, 07.Jul.2013, 21:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Roditelji doneli mrtvu bebu kod lekara

U Dom zdravlja u Velikom Gradištu, rano jutros supružnici Žika M. (36) i Ana B. (18) doneli su svoju jednomesečnu bebu, koja nije davala znake života. Pošto je ustanovljeno da je beba preminula pre nego što je doneta u ovu ustanovu, lekari su jedino mogli da konstatuju njenu smrt.

Uzrok smrti nije bilo moguće utvrditi na licu mesta, pa su lekari, iz predostrožnosti, ovaj slučaj prijavili policiji, saznaje ''Telegraf''.

''Istraga o ovom slučaju je u toku, kako >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << bi se saznalo da li je beba preminula prirodnim ili nasilnim putem. Pošto je istražni sudija naložio obudkciju, tačne informacije biće poznate nakon njenog okončanja u požarevačkoj Opštoj bolnici'', rekli su nam u Policijskoj upravi Požarevac.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.