Profesor školskim dnevnikom izbegao smrt od udarca sekirom!

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Dec.2008, 11:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Profesor školskim dnevnikom izbegao smrt od udarca sekirom!

SARAJEVO - U Srednjoj mašinskoj tehničkoj školi u Sarajevu sinoć je na roditeljskom sastanku jedan roditelj sekirom napao profesora.

Kako javlja televizija Federacije BiH, profesor je uspeo da se "odbrani dnevnikom" kojeg je držao u ruci, ali su pri tom napadu lakše povređena dva roditelja drugih učenika koji su prisustvovali roditeljskom sastanku.

Napadač je u bekstvu, ali je njegov identitet poznat i policija intenzivno traga za njim.

Prema nezvaničnim podacima, otac koji je napao profesora bio je nezadovoljan ocenom koju je njegova kćerka, učenica četvrtog razreda dobila prethodnog dana.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sarajevo: roditelj sjekirom napao profesora

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 16.Dec.2008

Roditelj učenika četvrtog razreda Srednje mašinsko - tehničke školi u Sarajevu sinoć je, tokom roditeljskog sastanka, sjekirom nasrnuo na profesora, potvrđeno je u Ministarstvu unutrašnjih poslova  Kantona Sarajevo.Napad se ..

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Sekirom na profesora

Izvor: B92, 16.Dec.2008

Sarajevo -- U Srednjoj mašinskoj tehničkoj školi u Sarajevu sinoć je na roditeljskom sastanku jedan roditelj sekirom napao profesora... Kako javlja Televizija Federacije BiH, profesor je uspeo da se "odbrani dnevnikom", koji je držao u ruci, ali su pri tom napadu lakše povređena dva roditelja...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.