Rodić:I dalje ću braniti pravo da istinito informišemo ali i egzistenciju radnika AMG

Izvor: NoviMagazin.rs, 19.Jun.2017, 20:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rodić:I dalje ću braniti pravo da istinito informišemo ali i egzistenciju radnika AMG

Predsednik kompanije Adrija medija grup (AMG) Aleksandar Rodić najavio je danas da će nastaviti da ; snažno brani pravo te kompanije da istinito informiše građane Srbije, kao i egzistenciju zaposlenih u AMG.

Rodić je u saopštenju naveo da više od 3.500 ljudi u Srbiji i regionu živi od plate u kompaniji čiji je vlasnik kao i da neće dozvoliti da to bude uništeno "lažnim kaznama".

"Po povratku u Beograd pozdravljam stranačku policiju, pravosuđe i Poresku >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << upravu. Imajući u vidu koliko ste me linčovali u medijima, veoma sam znatiželjan da saznam koji je vaš naredni korak", upitao je Rodić u čijem je vlasništvu dnevni list Kurir.

On je dodao da postoje "nepristrasni evropski i međunarodni sudovi, koji će suditi pravično, ako naši sudovi budu sudili stranački".

Potpredsednica Vlade Srbije Zorana Mihajlović ocenila je ranije danas da je kampanja vođena u dnevnom listu Kurir protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića dostigla vrhunac što kako je navela, pokazuje da vlasniku lista Aleksandru Rodiću ne odgovara da Srbija bude centar mira i stabilnosti. Mihajlović je u saopštenju navela da se se taj vrhunac ogleda u protivljenju da u Srbiju na svečani prijem povodom Vučićevog preuzimanja funkcije predsednika, dođu evropski i svetski zvaničnici.

Kurir je na današnjoj naslovnoj strani objavio naslov "Gladan narod plaća Vučiću žurku" uz ocenu da je nepristojno organizovati gala prijeme dok se deca leče SMS porukama, a plate i penzije isplaćuju iz kredita.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.