Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Avg.2022, 15:11

Robne rezerve razmenjuju pšenicu za 27.000 tona brašna

Državna direkcija za robne rezerve ponudila je skladištarima u razmenu merkantilnu pšenicu za 27.000 tona brašna.

U dokumentu objavljenom na internet stranici Direkcije za robne rezerve navodi se da je državi belo brašno "T-500" potrebno radi interventne prodaje proizvođačima hleba.

Pšenica i brašno biće razmenjeni u paritetnom odnosu utvrđenom na osnovu sakupljenih ponuda koje se mogu dostaviti do 5. septembra.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Robne rezerve razmenjuju pšenicu za 27.000 tona brašna

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 29.Avg.2022

BEOGRAD – Državna direkcija za robne rezerve ponudila je skladištarima u razmenu merkantilnu pšenicu za 27.000 tona brašna. U dokumentu objavljenom na internet stranici Direkcije za robne rezerve navodi se da je državi belo brašno “T-500” potrebno radi interventne prodaje proizvođačima...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.