Robinu Vilijamsu urađena operacije srca

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Mar.2009, 13:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Robinu Vilijamsu urađena operacije srca

LOS ANĐELES - Oskarovac Robin Vilijams, jedan od najvećih holivudskih komičara, oporavlja se od operacije srca u jednoj bolnici u Klivlendu.

Glumac star 57 godina sredinom marta bio je podvrgnut hirurškoj intervenciji radi zamene aortnog zaliska. Operacija je uspešno izvedena i Vilijams bi po izjavi njegovih agenata za štampu u potpunosti trebao da se oporavi za osam nedelja.

Vilijams se početkom marta nalazio na turneji na Floridi sa komedijom "Oružje samouništenja" >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << (Weapons of Self-Destruction) čiji je jedini akter, kada je jednu predstavu morao da otkaže zbog disajnih problema.

Turneju namerava da nastavi na jesen i tim povodom je u sebi svojstvenom maniru izjavio da je došao do odličnog novog materijala i da jedva čeka da se vrati poslu.

"Mislim da će moja predstava ubuduće nositi naslov 'Oružje samouništenja i rekonstruckija", izjavio je on u šali.

Robin Vilijams ostvario je zapažene uloge u filmovima "Društvo mrtvih pesnika", "Prodavac automobila", "Gospođa Daubtfajer", "Džumandži" i drugim. Za lik psihologa u filmu "Dobri Vil Hanting" 1997. godine nagrađen je Oskarom za sporednu mušku ulogu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.