Robi Vilijams se oženio Ajdom Fild

Izvor: Blic, 08.Avg.2010, 16:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Robi Vilijams se oženio Ajdom Fild

Britanski pop-pevač Robi Vilijams i tursko-američka TV glumica Ajda Fild venčali su se u subotu u njegovoj kući na Beverli Hilsu, objavio je časopis "Pipl".

Par koji se upoznao 2006. godine, venčao se pred sedamdesetak prijatelja i rođaka.

Ajda Fild (31) nosila je belu venčanicu, dok je Vilijams (36) bio u crnom smokingu. "Rob je napokon srećan", izjavio je njegov otac Pit Konvej britanskom tabloidu "Njuz of vorld". "To je ono što čovek želi svojoj deci i >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << nikada ga nisam video srećnijeg. Ajda je tako lepa, ljupka i draga i savršena je za njega. Oni su divan par". Pevač, koji se nedavno ponovo priključio svojoj grupi "Tejk Det" koju je napustio 1995, ljubomorno je čuvao tajnu o venčanju, ali je vest ipak procurila u javnost krajem prošle nedelje, uz nagađanja oko mesta gde će biti venčanje.

Robi Vilijams je jedan od najpoznatijih britanskih pevača na međunarodnoj sceni sa 65 miliona prodatih ploča, tokom 15 godina solo karijere. Sa grupom "Tejk Det" prodao je 15 miliona ploča.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.