Izvor: Piplmetar.rs, 19.Jul.2023, 01:30

Robi Vilijams priznao javnosti da ima poremećaj: Muzičar prolazi kroz pakao nakon brojnih zahvata na licu

Napomenuo je da bi mogao da napiše knjigu o tome koliko „mrzi sebe kada je u pitanju telo“

Foto: Profimedia/ James Moy/PA Images


Britanski pevač Robi Villijams priznao je da ima poremećaj koji prouzrokuje zaokupljenost umišljenim manama njegovog telesnog izgleda.
Naime, on je govorio o aktuelnoj borbi protiv telesne dismorfije nakon kozmetičkih zahvata, preneo je Dejli mejl.
Muzičar se osvrnuo i na gubitak >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << težine nakon što su fanovi primetili njegovu mršavu građu u video-snimku koji je ranije ove godine objavila njegova supruga Ajda Fild.
Vilijams je na Instagramu objavio i crtež na kojem su prikazana dva lika od kojih jedan govori da je to „otišlo je predaleko“, a drugi – „blagoslovljen bio“.
Na slici je takođe napisao i da mu je „idealna ciljana težina“ ona kada su ljudi zabrinuti za njega.
– Dakle, ako bi se pojavio duh i rekao da tvoja supermoć može biti da letiš ili da jedeš šta želiš i ostaneš na željenoj težini, ja bih izabrao drugu opciju – rekao je poznati Britanac.
Napomenuo je da bi mogao da napiše knjigu o tome koliko „mrzi sebe kada je u pitanju telo“.
To je čista mržnja prema sebi, ružnoća toga što se osećam ružno – dodao je pevač.
Naveo je i da zbog telesne dismorfije ponekad pomisli da ima više od 40 kilograma viška i dodao da njegov um u tom smislu vidi samo katastrofu.
– Trenutno sam mršav, ali mi um govori: ‘Sjajno, Rob. Uspeo si da smršaš, a sada si star. Čestitam, aplauz – napisao je.
Dodao je da se s ovim poremećajem bori čitav život i da on nikada neće nestati.
Nedavno je otkrio da je išao na nekoliko estetskih tretmana.
– Uradio sam nekoliko stvari – ubrzigao botoks, stavio filere i operisao vilicu. Izgledao sam očajno – naveo je Vilijams i rekao da je to bilo pre otprilike pet godina i da otada ništa nije radio na sebi.
(Telegraf.rs/Tanjug)


Opširnije
Izvor: Telegraf.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.