Robi Vilijams: Nemice i Australijanke su bez premca u krevetu

Izvor: Blic, 25.Feb.2014, 11:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Robi Vilijams: Nemice i Australijanke su bez premca u krevetu

Robi Vilijam s kojin ej na turneji u Australiji uživa u ovoj zemlji punim plućim. Najpre je gostujući u jednoj emisiji poljubio voditelja u usta, a sada je pričao o svojim seksualnim iskustvima.

- Bio sam siguran da ću završiti s Australijankom. Imam ženu i sretan sam, ali sam oduvek mislio da ću oženiti Australijanku - rekao je pevač.

Razlog za opčinjenost dmama iz Australije objasnio je vrlo slikovito:

- Ja sam pop zvezda i spavao sam s puno žena iz različitih zemalja. Nemicama i Australijankama seks je poput Olimpijskog sporta.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Robi Vilijams: Nemice i Australijanke su bez premca u krevetu

Izvor: Dzungla.org, 25.Feb.2014

Robi Vilijam s kojin ej na turneji u Australiji uživa u ovoj zemlji punim plućim. Najpre je gostujući u jednoj emisiji poljubio voditelja u usta, a sada je pričao o svojim seksualnim iskustvima.. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Robi Vilijams: Seks je kao sport!

Izvor: Prva.rs, 25.Feb.2014

Robi Vilijams ipak je oženio glumicu tursko-američkog porekla i sa njom dobio ćerkicu 2012. godine, ali je gajio drugačije nade... “Bio sam siguran da ću završiti sa Australijankom. One su kul ribe. Ovde je seks kao sport, sjajan je!”, objasnio je Vilijams i dodao:. “Ja sam pop zvezda i...

Nastavak na Prva.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.