Robert Patinson otkrio Biberu kako muva devojke

Izvor: Blic, 07.Mar.2011, 16:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Robert Patinson otkrio Biberu kako muva devojke

Od glumca Roberta Patinsona i tinejdž zvezde Džastina Bibera devojkama zastaje dah gde god da se pojave. Zvezda “Sumrak sage” dao je nekoliko saveta o flertovanju mladom Biberu.

Iako čak nije ni potrebno da pričaju o svom izgledu, glumac i mladi pevač su ipak na jednoj žurci porazgovarali o svojim "tajnim oružjima” kojima impresioniraju devojke.

- Patison je došao kod mene i rekao mi "Iz nekog razloga ljudi vole našu kosu i to je ono na šta pada svaka >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << devojka” - izjavio je pop pevač Džastin Biber.

"Ona je kao: "Zdravo, moje ime je Robert. Hoćeš li da dodirneš moju kosu?", ispričao je glumac mladom pevaču koji kaže:

- Mislio sam da se šali ali to je stvarno tako, kaže Biber koji je tek nakon šišanja shvatio koliko je frizura bitna. Tačnije, jedna njegova kovrdža prodata je za 30.000 evra na aukciji.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.