Robert Patinson najplaćeniji britanski glumac

Izvor: Blic, 06.Feb.2011, 14:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Robert Patinson najplaćeniji britanski glumac

Sve popularniji mladi glumac Robert Patinson našao se na listi najplaćenijih glumaca magazina "Vanity Fair". On je na ovoj listi zauzeo 15. mesto, ali je zato najbolje plaćeni britanski glumac u prošloj godini.

Robert Patinson samo je u prošloj godini zaradio 27,5 miliona dolara što je bilo dovoljno da postane najbolje plaćeni Britanaca u holivudskoj filmskoj industriji u 2010. godini.

Patinson je bolje plaćen i od poznatog agenta 007 Danijela Krejga, ali i od >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << proslavljenog reditelja Gaja Ričija.

Većinu prihoda Patinson je ostvario zahvaljujući ulozi vampira Edvarda u hit serijalu "Sumrak saga", a manji deo od filma "Water for Elephants" u kome igra pored Riz Viterspun.

Međutim, zanimljivo je da je njegova devojka Kristin Stjuart još bolje plaćena od njega sa zaradom od 28,5 miliona dolara u 2010. godini.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Patinson najplaćeniji britanski glumac

Izvor: Radio 021, 06.Feb.2011

Sve popularniji mladi glumac Robert Patinson našao se na listi najplaćenijih glumaca magazina "Vanity Fair".

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.