Robert Patinson: Mislio sam da je kraj sveta

Izvor: Blic, 14.Avg.2012, 10:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Robert Patinson: Mislio sam da je kraj sveta

Robert Patinson prvi put je u javnosti progovorio o tome kako se osećao kada je saznao da ga je Kristin Stjuart varala u TV emisiji "The Daily Show", a glumac je priznao da mu se činilo kao da se ceo svet ruši.

Iako nije želeo da ulazi u detalje Patinson se složio sa voditeljem emisije Džonom Stjuartom koji je kazao da ima utisak da kada mladi ljudi izađu iz neke veze imaju utisak da im se ceo svet ruši.

"Najveći problem u mom životu je što sam cicija pa nisam >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << hteo da unajmim menadžera za odnose sa javnošću, ali mislim da ću to sada da uradim", uspeo je da se na svoj račun našali Patinson, aludirajući na to kako sve velike zvezde svoje privatne probleme rešavaju preko saopštenja za medije.

Iako se očekivalo da će Patinson ispričati više detalja o raskidu, glumac se potrudio da razgovor uglavnom protekne u šaljivom tonu i da priču skrene ka promociji filma "Cosmopolis" čija je premijera bila sinoć u Njujorku.

Povezane vesti: Robert Patinson brine što je Kristin pod stresom Robert Patinson progovorio o prevari Kristin Stjuart Kristin i Robert zaratili oko toga kome će pripasti zajednički pas Kristin varala Patinsona jer je bila ljubomorna Ljubavni trougao bez kraja: Kristin Stjuart se izvinila zbog prevare

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.