Robert De Niro deveti put u filmu Martina Skorsezea

Izvor: Blic, 07.Mar.2011, 17:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Robert De Niro deveti put u filmu Martina Skorsezea

Proslavljeni glumac Robert De Niro, ponovo će raditi sa Matinom Skrosezeom na ekranizaciji knjige "I Heard You Paint Houses".

To će biti deveti put kako će se glumačko - režiserski par poznat po filmovima "GoodFellas" i "Taxi Driver" naći u zajedničkom projektu. Pored De Nira, uloge su ponuđene i Džou Pešiju i Al Paćinu.

Roman Čarlsa Branta je na De Nira ostavio jak utisak, pa je glumac zato i pristao da radi na tom projektu.

- Reč je o tipu koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je preminuo, ali je priznao da je počinio nekoliko ubistava. Film se pretežno bavi rekonstrukcijom tih zločina, kao i analizom ličnosti ubice.

De Niro će prikazati lik Frenka Širena, bivšeg lidera sindikata koji postaje hladnokrvni ubica.

Povezane vesti: Al Paćino kao Frenk Sinatra, Robert De Niro kao Din Martin? De Niro i Skorseze snimaju nastavak "Taksiste"

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

De Niro u filmu Martina Skorsezea!

Izvor: S media, 07.Mar.2011

Proslavljeni glumac Robert De Niro, ponovo će raditi sa Matinom Skrosezeom na ekranizaciji knjige "I Heard You Paint Houses"...To će biti deveti put kako će se glumačko- režiserski par poznat po filmovima "GoodFellas" i "Taxi Driver" naći u zajedničkom projektu. Pored Roberta De Nira, uloge su...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.