Robert Dauni Mlađi brani Mela Gibsona

Izvor: Blic, 16.Okt.2011, 17:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Robert Dauni Mlađi brani Mela Gibsona

Ovogodišnja dodela Nagrada američke kinematografije ostaće upamćena po govoru Roberta Daunija Mlađeg koji je zahvaljujući na primljenoj nagradi poručio celom Holivudu da oprosti Melu Gibsonu.

"Ovo je moje *ebeno vrieme. Mel i ja imamo istog advokata, istog portparola i istog psihijatra. Kad nisam mogao dobiti posao, on mi ga je dao", rekao je Robert Dauni Mlađi prisećajući se saradnje sa Melom Gibsonom u ostvarenju "Air America".

"Ako ništa niste zgrešili, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << onda ste u pogrešnoj industriji , a ako jeste onda morate oprostiti Melu", poručio je Dauni koji je dobio nagradu kao glumac koji je imao poseban uticaja na filmsu industriju. Inače, govor u čast nagrađenog Daunija održao je Majkl Daglas.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Robert Dauni Džunior brani Mela Gibsona

Izvor: S media, 16.Okt.2011

Pošto je Mel Gibson svojim rasističkim izjavama i lošim ponašanjem u alkoholisanom stanju izgubio mnogo poštovalaca, jedan glumac ga ipak nije zaboravio. Robert Dauni Džunior branio je Gibsona i tražio da mu se oproste svi ovi ispadi...Ovogodišnja dodela Nagrada američke kinematografije ostaće...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.