Roben: Bajern neće igrati kao Barselona!

Izvor: Vesti-online.com, 17.Jul.2013, 01:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Roben: Bajern neće igrati kao Barselona!

Fudbaler Bajerna iz Minhena Arjen Roben izjavio je danas da njegova ekipa pod vođstvom novog trenera Pepa Gvardiole neće pokušati da oponaša njegov bivši tim Barselonu.

"Mi imamo svoje kvalitete. Pokazali smo da umemo da osvajamo trofeje na naš način. Na nama je da napravimo sledeći korak i postanemo bolji", rekao je Roben za nemačke medije.

Bivši trener Barselone zamenio je na klupi Bajerna Jupa Hajnkesa na kraju prošle sezone. Bajernu je prošla sezona bila >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << jedna od najboljih u istoriji kluba, pošto je osvojio evropsku Ligu šampiona, Bundesligu i Kup Nemačke.

Odbranu titule u domaćem šampionatu počeće 9. avgusta na svom terenu protiv Borusije iz Menhengladbaha.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Roben: Bajern neće igrati kao Barselona!

Izvor: Dzungla.org, 17.Jul.2013

Fudbaler Bajerna iz Minhena Arjen Roben izjavio je danas da njegova ekipa pod vođstvom novog trenera. Pepa Gvardiole neće pokušati da oponaša njegov bivši tim Barselonu.. OpširnijeVesti Online

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.