Ritam nereda u Pančevu i Sloveniji

Izvor: Danas, 06.Maj.2016, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ritam nereda u Pančevu i Sloveniji

Nakon više uspešnih koncerata širom Srbije, novosadski sastav Ritam nereda ove subote, 7. maja će nastupiti u Dvorani Apolo u Pančevu, zajedno sa bendovima Kolaps i Counterfate.

Ulaznice za koncert su u pretprodaji na blagajni Dvorane Apolo po ceni od 500 dinara, dok će na dan koncerta koštati 600 dinara. Početak koncerta je zakazan za 22 sata, dok će se vrata kluba otvoriti u 21.30. Vikend nakon koncerta u Pančevu, Neredi kreću put Slovenije gde će održati koncerte >> Pročitaj celu vest na sajtu Danas << u Kranju i Mariboru. Prvo na redu je koncert u klubu MC Pekarna u petak, 13. maja, dok će dan kasnije svirati u klubu TrainStation SubArt u Kranju, gde će nastupiti zajedno sa bendom Clockwork Psycho.

Nastavak na Danas...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.