Rio: Osuđeni silovatelji Amerikanke

Izvor: B92, 15.Avg.2013, 18:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rio: Osuđeni silovatelji Amerikanke

Rio de Žaneiro -- Brazilski sud osudio je na duge zatvorske kazne trojicu muškaraca, koji su proglašeni krivima za grupno silovanje jedne Amerikanke u Rio de Žaneiru.

Sud je za silovanje, pljačku i iznudu osudio na kaznu zatvora od 49 godina i tri meseca 20-godišnjeg Džonatana Frudakisa de Souzu i 21-godišnjeg Valasa Aparesida de Souzu Silvu, prenela je agencija AP.

Još jedan muškarac je osuđen na 21 godinu zatvora, dok maloletniku, koji je takođe učestvovao u silovanju, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << tek treba da se sudi.

Napad se dogodio 30. marta kad su se Amerikanka i njen momak Francuz ukrcali u kombi u naselju Kopakabana.

Vozač kombija i njegove kolege su opljačkali putnike i prisilili ostale da izađu iz vozila, nakon čega su Amerikanku silovali, a Francuza pretukli. Nakon višečasovne torture par je izbačen iz kombija.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Lažni Rokfeler osuđen za ubistvo

Izvor: Blic, 15.Avg.2013

Sud u Kaliforniji saopštio je danas da je nemačkog imigranta Kristijana Gerhartsrajtera, koji se jedno vreme lažno predstavljao kao naslednik bogataške porodice Rokfeler, osudio na doživotnu kaznu zatvora, uz mogućnost uslovnog puštanja na slobodu nakon 27 godina...Gerhartsrajter je proglašen...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.