Izvor: Nezavisne Novine, 17.Nov.2016, 17:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Ringišpil" ih okrenuo u pritvor

SARAJEVO - Tužilaštvo BiH uputilo je prijedlog za određivanje pritvora za dva lica uhapšena u akciji "Ringišpil" zbog organizovanog kriminala.

Iz Tužilaštva BiH navode da će o statusu ostalih lica biti odlučeno nakon njihovog ispitivanja i da u interesu istrage ne mogu davati više informacija.

Pripadnici Agencije za istrage i zaštitu /Sipa/ BiH i danas na širem području BiH sprovode operativnu akciju "Ringišpil", čiji je cilj suzbijanje organizovanog kriminala.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << />
Na području Kiseljaka juče su izvršeni pretresi na pet lokacija, a uhapšena su dva lica zbog organizovanog kriminala, saopšteno je iz Sipe.

Aktivnosti po ovom predmetu provode se po naredbama Suda i Tužilaštva BiH, a u saradnji sa službenicima Uprave za indirektno oporezivanje BiH, policijskim službenicima MUP-ova Srednjobosanskog, Zapadnohercegovačkog i Zeničko-dobojskog kantona, te MUP-a Republike Srpske.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Ringišpil ih okrenuo u pritvor

Izvor: Cafe.ba, 17.Nov.2016

SARAJEVO - Tužilaštvo BiH uputilo je prijedlog za određivanje pritvora za dva lica uhapšena u akciji Ringišpil zbog organizovanog kriminala.

Nastavak na Cafe.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.