Izvor: Blic, 24.Sep.2016, 14:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rimski sud odredio je NEVEROVATNU kaznu za klijenta maloletne prostitutke

Sud u Rimu odredio je neobičnu kaznu za klijenta maloletne prostitutke. Odlukom suda dužan je da joj kupi 30 knjiga sa temom ženskog dostojanstva.

Na spisku literature koju ovaj 35-godišnji muškarac mora da kupi 15 godina staroj prostituki nalaze se između ostalih "Dnevnika Ane Frank" i Virdžinija Vulf, ali i dva filma sa sličnom tematikom. Kada joj isporuči literaturu, čeka ga i dve godine zatvora.

Ovo suđenje kraj je procesa pokrenutog 2013. godine nakon >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << istrage u kojoj je razotkriven lanac prostitucije na periferiji Rima čiji su deo bile i dve devojčice od 14 i 15 godina.

Devojčice su uvučene u svet prostitucije novcem koji su kao tvrde italijanski mediji pozivajući se na istražitelje, koristile za kupovinu nove odeće i mobilnih telefona.

Vođa grupe osuđen je na devet godina 2014. godine, sudija je tada izjavio da su devojčice zanele verujući da mogu lako da zarade novac.

Korijere dela Sera piše da se sudija Paola di Nikola odlučila na ovu meru da bi pomogla devojčici da shvati "da je prava šteta koju je nanele sebi, štete koju trpi njeno žensko dostojanstvo".

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Sud: Klijent maloletne prostitutke mora da joj kupi knjige

Izvor: Radio 021, 24.Sep.2016

Sud u Rimu odredio je neobičnu kaznu za klijenta maloletne prostitutke - dužan je da joj kupi 30 knjiga sa temom ženskog dostojanstva...Na spisku literature koju ovaj 35-godišnji muškarac mora da kupi 15-ogodišnjoj prostituki nalaze se između ostalih "Dnevnik Ane Frank" i dela Virdžinije Vulf....

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.