Rim: Operisanu Hrvaticu u bolnici silovao lečeni narkoman

Izvor: B92, 10.Maj.2016, 22:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rim: Operisanu Hrvaticu u bolnici silovao lečeni narkoman

Rim/Zagreb -- Hrvatska državljanka, operisana od tumora na mozgu, silovana je u subotu na neurohirurškom odeljenju jedne rimske boljice, piše Jutarnji list.

Kako navodi zagrebački dnevnik, 38-godišnju Hrvaticu je silovao marokanski državljanin, lečeni narkoman koji je bio osuđivan zbog nasilja i nanošenja povreda.

Rimski Il mesađero piše da je bolničarka primetila da je bolesnički krevet prazan, a potom ga je pronašla bez odeće u krevetu pacijentkinje.

Silovatelj je pritvoren, a porodica žrtve je prijavila bolnicu tužilaštvu, a uprava bolnice je po incidentu odvojila Hrvaticu od ostalih pacijenata.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.