Riker ponovio: Priznajte se međusobno

Izvor: B92, 27.Apr.2021, 07:35

Riker ponovio: Priznajte se međusobno

Vašington -- Vršilac dužnosti pomoćnika američkog državnog sekretara Filip Riker ponovio da dijalog Beograda i Prištine treba da rezultira "međusobnim priznanjem".

Riker je u ponedeljak u razgovoru sa predsednicom privremenih prištinskih institucija Vjosom Osmani rekao da "SAD podstiču i Kosovo i Srbiju da se konstruktivno uključe u postizanje pravno obavezujućeg sporazuma, što bi rezultiralo uzajamnim priznavanjem", prenosi Kosovo onlajn pozivajući se na Kosovo pres.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Osmani je ocenila da je važno kvalitativno poboljšati procesa dijaloga "zasnovanog na nepovredivosti teritorije Kosova i unitarnom karakteru države".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.