Rijana pomogla u hapšenju vlasnika seks kluba

Izvor: Vesti-online.com, 14.Okt.2013, 18:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rijana pomogla u hapšenju vlasnika seks kluba

Vlasnik jednog tajlandskog kluba uhapšen je zbog organizovanja nelegalnih seksualnih zabava, pošto je o tome na svom tviter nalogu pisala pop pevačica Rijana tokom nedavnog boravka na Puketu, saopštile su danas lokalne vlasti.

Rijanini tvitovi doveli do hapšenja vlasnika bara  

 

 

Zvaničnici Puketa naveli su da je vlasnik bara, uhapšen u subotu, optužen za "razvrat" i upravljanje zabavnim objektom bez dozvole. Oni su precizirali >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << da je taj klub nudio program s golim plesačicama.

 

"Vlasti su upoznate s postojanjem tog bara dan posle Rijaninog tvita, ali nismo mogli da ih uhvatimo u vršenju dela do subote. Čekali smo ih i uhvatili smo ih na delu", naveli su predstavnici policije.

 

Ako optužnica bude dokazana, uhapšeni vlasnik kluba mogao bi da bude osuđen na mesec dana zatvora ili novčanu kaznu od 1.900 dolara. Rijana je prošlog meseca "tvitovanjem" pomogla tajlandskoj policiji da uhapsi dve osobe zbog nelegalnog posedovanja zaštićenih životinja.

 

Pevačica je tada na tviteru objavila link za fotografiju, nastalu tokom njenog odmora na Puketu na kojoj drži sporog lorisa, retku vrstu majmuna. Ona je u komentaru prijavila nelegalno naplaćivanje fotografija s retkim životinjama u toj zemlji, posle čega je policija uhapsila odgovorne.

 

Kazna za ovaj prekršaj može biti četiri godine zatvora i 1.300 dolara.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Pevačica danju, a policajac noću: Rijana pomogla u hapšenju vlasnika seks kluba! (Foto)

Izvor: Svet plus, 14.Okt.2013

Pevačica Rijana pomogla je u hapšenju vlasnika jednog tajlandskog kluba time što je na svom Tviter nalogu istog prijavila za organizovanje nezakonitih i razvratnih seksualnih zabava.

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.