Rijana i njeno međunožje pate

Izvor: Vesti-online.com, 19.Nov.2011, 16:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rijana i njeno međunožje pate

Zbog poslovnih obaveza Rijana nema vremena za privatan život. Pevačica sa Barbadosa u šou Elen DeDženeris požalila se kako trenutno nema dečka iako je mediji stalno spajaju sa nekim.

"Nemam vremena za vezu ali moram priznati kako nisam oduševljena statusom slobodne devojke. Moj privatni život zapravo ni ne postoji što dugoročno nije dobro, ni za mene ni za nju", rekla je Rijana prstom pokazujući na svoje međunožje.

Otkrila je kako muškaraca koji može da >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << je obori s nogu mora da bude agresivan, ali i misteriozan.

"Volim da su muškarci sigurni u sebe i da znaju da pokažu svoju muškost jer ja ne mogu preuzeti tu ulogu na sebe s obzirom da u svom poslu sve vreme moram da budem muško", izjavila je pevačica.

U nedostatku jače polovine, Rijana se ipak snašla kupivši nedavno seksualna pomagala.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rijana: To što sam sama nije nimalo dobro

Izvor: Blic, 19.Nov.2011

Popularna pevačica Rijana gostovala je u emisiji kod voditeljke Elen Deženeris, a na pitanja o svom ljubavnom životu odgovorila je kako je sama, a kako to nije dobro za nju, ali ni "za nju" pokazujući na svoje međunožje...Pevačica sa Barbadosa porekla je da je u vezi sa bokserom koji je glumio...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.