Rijana i Lupita Njongo prihvatile ulogu u nepostojećem filmu

Izvor: B92, 26.Apr.2017, 20:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rijana i Lupita Njongo prihvatile ulogu u nepostojećem filmu

Hoće da udruže svoje talente.

Možete li da zamislite film u kojem Rijana i Lupita glumice dve najbolje drugarice koje varaju bogate belce zbog novca?

I dok nam radnja zvuči više nego dobro, postoji jedan krucijalan problem- ne postoji scenario za takav film, osim onog koji se pojavio na Tviteru.

Sve je počelo od trenutka kada je jedan korisnik ove društvene mreže podelio fotografiju na kojoj Rijana i Lupita sede jedna pored druge na Nedelji mode u Parizu, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << koju je opisao rečenicom "fotka za knjige istorije".

Odmah posle toga usledio je komentar.

Drugi korisnik Tvitera, napisao je savršeni scenario filma na osnovu njihove fotografije koja mu je očigledno bila veoma inspirativna.

"Rijana izgleda kao da vara bogate belce, a Lupita kao njena najbolja prijateljica štreberka koja joj pomaže u podvalama."

Lupiti se ova ideja veoma dopala, pa je objavila da je zainteresovana. "Ja sam za ako si ti za, Rijana".

Naravno, pevačica se rado odazvala pozivu.

Tviteraši su se složili da film treba da napiše Isa Rej, a za rediteljku su odabrali Avu Devernej.

Isa je potom napisala: "Nisam ni znala da želim ovo".

Fanovi su se toliko uživeli da su već napravili i zabavnu fotografiju glumica iz nepostojećeg filma koju je Lupita objavila na Instagramu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.