Rijana i Kris ne kriju da su opet zajedno

Izvor: Glas javnosti, 11.Feb.2013, 12:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rijana i Kris ne kriju da su opet zajedno

Prošle nedelje Rijana (24) se pojavila na sudu kako bi dala podršku dečku Krisu Braunu (23). Kontroverzni par više ne krije da su se pomirili četiri godine nakon što ju je reper pretukao.

Reper i pevačica ovog puta razmenjivali su nežnosti na ručku pre dodele Gremija.

Dok su jedno drugo gledali u oči, Rijana je Krisu stavila ruku oko vrata. Delovali su kao da ne primećuju nikoga oko sebe.

"Odlučila sam da je važnije >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << da ja budem srećna i nisam htela da dopustim da me tuđa mišljenja spreče u tome. Ako sam pogrešila, to je moja greška", izjavila je Rijana nedavno u jednom intervjuu.

Pevačica će na dodeli Gremija pevati sa sinovima pokojnog Boba Marlija. Prošle godine nastupala je sa bendom Coldplay.

Nastavak na Glas javnosti...






Povezane vesti

Rijana i Kris Braun razmenjivali nežnosti pre dodele “Gremi” nagrada!

Izvor: Scandal.rs, 11.Feb.2013

Reper i Rijana ovog puta razmenjivali nežnosti na ručku pre dodele Gremija. Dok su jedno drugo gledali u oči, Rijana je Krisu stavila ruku oko vrata. Delovali su kao da ne primećuju nikoga oko sebe. -Odlučila sam da je važnije da ja budem srećna i nisam htela da dopustim da me tuđa mišljenja...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.