Rijana dobila čokoladni dijamant na poklon

Izvor: Kurir, 24.Mar.2013, 12:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rijana dobila čokoladni dijamant na poklon

Pevačica je sa obožavaocima podelila fotografiju i ostalih poslastica kojima su joj iz uprave hotela u Čikagu poželeli dobrodošlicu

Pevačica Rijana ne krije ljubav prema luksuzu, a prema fotografijama koje je objavila na Instagramu, uvukao se u svaku poru njenog života. Pozirala je s čokoladom u obliku dijamanta.

Poklon ju je dočekao u hotelu u Čikagu. S obožavaocima je podelila fotografiju i ostalih poslastica kojima su joj iz uprave hotela >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << poželeli dobrodošlicu.

Dobila je i crvenu kapu, i reči podrške za koncert koji je imala to veče im. Uz sve to, Rijana nije propustila priliku da objavi i jednu od svojih fotografija u majušnom kostimu sa samog nastupa.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Rijana pozirala sa čokoladom u obliku dijamanta

Izvor: Glas javnosti, 25.Mar.2013, 12:12

Pevačica Rijana ne krije ljubav prema luksuzu, a prema fotografijama koje je objavila na Instagramu, uvukao se u svaku poru njenog života. Pozirala je s čokoladom u obliku dijamanta. ..Poklon ju je dočekao u hotelu u Čikagu. S obožavaocima je podelila fotografiju i ostalih poslastica kojima su...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.