Rijana: Umalo da bankrotiram zbog glupog računovođe!

Izvor: Blic, 12.Feb.2014, 21:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rijana: Umalo da bankrotiram zbog glupog računovođe!

Rijana je pre nekoliko godina umalo bankrotirala. Za to krivi računovođu, koji ju je, kako kaže, vodio u finansijku propast.

Tek sada su u javnost izašle pojedinosti o slučaju bankrota Rijane od pre nekoliko godina.

Naime, u pravnim dokumentima Rijana navodi kako je početkom 2009. godine imala 11 miliona dolara, a do kraja iste godine ostalo joj je samo dva miliona. Da stvar bude gora, njeni lični troškovi su se udvostručili, zbog čega je malo falilo da ostane >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << potpuno bez ičega.

Ona krivi računovođu i što joj je rekao da može da kupi kuću od sedam miliona dolara, a kasnije je prodala tu kuću za dva miliona manje.

- Zbog glupog računovođe skoro da sam ostala bez svega – ogorčena je pevačica.

Ona takođe tvrdi i da je na turneji "Last Girl on Earth" gubila pare, umesto da ih zarađuje. Sada ima 43 miliona na računu.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rijana: Umalo da bankrotiram zbog glupog računovođe!

Izvor: Dzungla.org, 12.Feb.2014

Rijana je pre nekoliko godina umalo bankrotirala. Za to krivi računovođu, koji ju je, kako kaže, vodio u finansijku propast. . OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.