Rezultati superveštačenja o Dadi Vujasinović u tužilaštvu

Izvor: N1 televizija, 15.Jul.2016, 10:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rezultati superveštačenja o Dadi Vujasinović u tužilaštvu

Izveštaj Nacionalnog forenzičkog instituta u Hagu, u kome su rezultati superveštačenja o uzroku smrti novinarke Radoslave Dade Vujasinović, stigao je u Više javno tužilaštvo i u toku je prevođenje holandskog dokumenta, koji bi trebalo da reši dilemu da li je reč o ubistvu ili samoubistvu, potvrđeno je za N1.

Očekuje se da su holandski stručnjaci, pre svega, otklonili sumnju da li su bila dva pucnja, pa otuda i dva filcana čepa, što bi ukazivalo na to da je reč o ubistvu, ili je reč o dva dela istog čepa, što bi upućivalo na jedan pucanj, pa je moguće samoubistvo.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Rezultati veštačenja o uzroku smrti Dade Vujasinović stigli u tužilaštvo

Izvor: RTS, 15.Jul.2016

Izveštaj Nacionalnog forenzičkog instituta u Hagu o rezultatima veštačenja koje bi trebalo da utvrdi uzrok smrti novinarke Radislave Dade Vujasinović stigao je u Više javno tužilaštvo u Beogradu, rečeno je agenciji "Beta" u tom tužilaštvu. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.