Revizori češljaju i RTS

Izvor: B92, 06.Mar.2013, 17:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Revizori "češljaju" i RTS

Beograd -- Državna revizorska institucija počela je kontrolu velikih javnih preduzeća, među kojima je i RTS.

Kako je za B92 izjavio državni revizor Radoslav Sretenović, prvi rezultati mogli bi da se očekuju već za tri meseca.

"Ja ću evo prvi put za vašu televiziju da kažem da smo počeli reviziju javnog servisa Republike Srbije, odnosno RTS, zatim JP Pošte Srbije. Započeli smo reviziju Kliničkog centra u Novom Sadu, Fonda penzijskog i invalidskog osiguranja", kazao je Sretenović.

"Krećemo i u reviziju EPS-a, velikih javnih preduzeća na teriotoriji Srbije, kao i velikih lokalnih jedinica opština i gradova", dodao je on.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Državna revizorska institucija započela kontrolu RTS-a

Izvor: S media, 06.Mar.2013

Državna revizorska institucija počela je kontrolu velikih javnih preduzeća, među kojima je i RTS...Kako je za B92 izjavio državni revizor Radoslav Sretenović, prvi rezultati mogli bi da se očekuju već za tri meseca..."Ja ću evo prvi put da kažem da smo počeli reviziju javnog servisa Republike...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.