Revizor do novembra u kontroli poslovanja RTS-a

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Jan.2019, 23:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Revizor do novembra u kontroli poslovanja RTS-a

Na poziv Upravnog odbora RTS-a Državna revizorska komisija kontrolisaće javne nabavke, zarade i honorare u toj medijskoj kući, a kontrola će potrajati do novembra.

RTS je na svom sajtu objavio ovu vest, u kojoj se još navodi da je generalni državni revizor Duško Pejović odlučio da će revizorska komisija postupak revizije poslovanja za prošlu godinu da sprovede od 14. januara do 15. novembra 2019.

Revizijom će biti obuhvaćene javne nabavke, obračun i isplata >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << zarada, naknada zarada i ostalih ličnih rashoda kao i raspodela i uplata dobiti.

Cilj je revizije, kako navodi RTS, da se utvrdi da li su odluke u vezi sa primanjima i izdacima donete i sprovedene u skladu sa zakonom, propisima, ovlašćenjima i planovima.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.