Retro je u modi – reciklaža političkih ideja u Srbiji

Izvor: Danas, 11.Feb.2019, 09:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Retro je u modi – reciklaža političkih ideja u Srbiji

Raditi istu stvar iznova više puta i očekivati drugačije rezultate je ludost. Ipak, prvi deo rečenice, koja se pripisuje tvorcu teorije relativiteta Albertu Ajnštajnu, i vlast i opozicija u Srbiji kao da su uzeli za svoj moto. I jedni i drugi pokušavaju da već oprobanim metodama dobiju bolji rezultat nego njihovi prethodnici. Članak Retro je u modi – reciklaža političkih ideja u Srbiji se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Političari recikliraju političke ideje stare 20 godina

Izvor: Radio 021, 11.Feb.2019

Raditi istu stvar iznova više puta i očekivati drugačije rezultate je ludost. Ipak, prvi deo rečenice, koja se pripisuje tvorcu teorije relativiteta Albertu Ajnštajnu, i vlast i opozicija u Srbiji kao da su uzeli za svoj moto...I jedni i drugi pokušavaju da već oprobanim metodama dobiju bolji...

Nastavak na Radio 021...

Beograd otvoren grad

Izvor: Danas, 11.Feb.2019

Varvari su više puta osvajali Rim, ali nisu uspeli da ostanu u njemu. Članak Beograd otvoren grad se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Antarktički led se topi velikom brzinom (2. deo)

Izvor: Danas, 12.Feb.2019, 08:31

Ova studija je pokazala da Antarktik sada pošalje godišnje šest puta više leda u more nego što je to bio slučaj 1979. Članak Antarktički led se topi velikom brzinom (2. deo) se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.