Rešen napad na novinarku Dana

Izvor: B92, 28.Mar.2014, 10:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rešen napad na novinarku "Dana"

Podgorica -- Crnogorska policija rešila je slučaj napada na novinarku "Dana" iz Nikšića Lidiju Nikčević.

"Rešen je slučaj napada na novinarku "Dana" Lidiju Nikčević iz Nikšića. Šest osoba je privredeno. Imamo nalogodavca i finansijera, motiv, organizatora, pomagače i neposrednog izvršioca napada", saopšteno je Portalu RTCG iz policije.

Nikčevićeva je napadnuta 3. januara uveče u blizini hotela Onogošt u Nikšiću. Njoj je tada prišao maskirani napadač sa fantomkom na glavi, obučen u crno. Povukao je za rame, a potom je nekoliko puta udario gumenom palicom po glavi.

Nikčevića je prilikom napada zadobila povrede glave i tela.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rešen napad na novnarku Dana

Izvor: Akter, 28.Mar.2014

Crnogorska policija rešila je slučaj napada na novinarku Dana iz Nikšića Lidiju Nikčević

Nastavak na Akter...

Rasvetljen napad na novinarku Dana

Izvor: Studio B, 28.Mar.2014

Crnogorska policija uhapsila je šest osoba koje sumnjiči za napad na novinarku podgoričkog Dana Lidiju Nikčević, početkom januara ove godine, potvrđeno je u policiji. ..Iz policije je saopšteno da je napad rešen, da je šest osoba uhapšeno, kao i da su među uhapšenima nalogodavac, finansijer,...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.