Resavska pećina imala posetioce i preko zime

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Apr.2021, 15:10

Resavska pećina imala posetioce i preko zime

Iako zvanična turistička sezona u Resavskoj pećini, najposećenijoj u Srbiji, traje od 1. aprila do 31. oktobra, i uprkos pandemiji virusa korone, ona je bila otvorena i imala posetioce preko cele zime, izjavila je danas Tanjugu direktorka JP "Resavska pećina" Ana Nešić Bogdanović.

Posetioci su bili iza naše zemlje i inostranstva, a među posetiocima iz inostarnstva najviše ih je bilo iz Ruske Federacije, precizirala je ona.

Nešić - Bogdanović je istakla da >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je jutros počela da radi i bašta restorana ispred ulaza u pećinu, a razgledanje pećine smanjeno je sa 45 minuta na pola sata, zbog pandemije virusom korona.

Za posetu i razgledanje pećine "striktno se primenjuje mere Kriznog štaba Vlade Srbije", istakla je direktorka.

Pećina je otvorena od 8.00 do 16 časova, ulaznica za odrasle je 350 dinra, 300 za decu, a za decu do sedam godina 50 dinara.

"Vreme kada nismo imali posetu, koristili smo za uređenje pećine i okoline, ukljucćijuci i Vodopad Lisine", rekla je Nešić Bogdanović.

U sastavu Resavske pećine je i "Avantura park", za posetioce koji vole adrenalinska uživanja u prirodi.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.