Rekordno osvajanje Rusa: Lisičansk je naš VIDEO

Izvor: B92, 02.Jul.2022, 14:50

Rekordno osvajanje Rusa: "Lisičansk je naš" VIDEO

Ramzan Kadirov, lider Čečenske republike oglasio se nakon što je najavio opkoljavanje Lisičanska.

Lisičansk je poslednji veliki grad koji se nalazio pod kontrolom ukrajinskih vojnih snaga.

Kadirov je na svom Telegram kanalu podelio video sa naslovom "Lisičansk je naš", a uz to podelio je i poznate detalje.

Posebno je zanimljivo to što je Kadirov samo sat vremena ranije najavio napad i opkoljavanje ovog grada, a veoma brzo je saopštio i da je ruska >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << vojska ušla u centar.

Separatisti koji imaju podršku ruske vojske danas su "potpuno" opkolili Lisičansk, na istoku Ukrajine, javila je agencija TASS.

Danas su narodna milicija Luganska (vojska separatista) i ruske oružane snage zauzele poslednja strateške uporišta, rekao je predstavnik Luganske separatističke vojske Andrej Maročko.

On je rekao da se sa zauzetih položaja vidi da je Lisičansk potpuno opkoljen. Lisičansk je poslednji veći grad u regionu Luganske oblasti pod kontrolom ukrajinske vojske.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.