Izvor: NoviMagazin.rs, 28.Okt.2020, 17:05

Rekordnih 1.328 novoinificiranih u Srbiji, preminulo još pet osoba

U Srbiji je u prethodna 24 časa potvrđeno rekordnih 1.328 slučajeva infekcije koronavirusom dok je od posledica infekcije preminulo pet osoba čime je ukupan broj smrtnih slučajeva od početka epidemije povećan na 803.

Po podacima Instituta za javno zdravlje Srbije "Dr Milan Jovanović Batut", testirano je 9.690 osoba.

Trenutno je na bolničkom lečenju 946 kovid pacijenata od kojih je 39 na respiratorima.

Procenat smrtnosti iznosi 1,9 odsto.
>> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs <<
U Srbiji je od početka epidemije testirano 1.308.639 osoba a prisustvo virusa laboratorijski je potvrđeno kod 42.208 osoba.

Inficirana 63 korisnika i 51 zaposleni u ustanovama socijalne zaštite u Srbiji

U ustanovama socijalne zaštite i domovima za smeštaj odraslih i starih u Srbiji, virusom korona inficirana su 63 korisnika i 51 zaposleni, saopšteno je danas.

Po podacima Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, prisustvo virusa potvrđeno je u 21 ustanovi socijalne zaštite širom Srbije.

Od početka epidemije, od infekcije su izlečena 1.084 korisnika i 433 zaposlena u tim ustanovama.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.