Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Maj.2023, 14:58

Rekordna zaplena tekstila na Gradini

Carinici su 9. maja 2023. godine na Terminalu Gradina sprečili pokušaj krijumčarenja gotovo sedam tona tekstilne robe, čija je vrednost procenjena na oko 73.000 evra. Prekršaj je otkriven kada se na ulazu u zemlju za kontrolu prijavio vozač kamiona domaćih registarskih oznaka, koji je prema priloženoj dokumentaciji, za uvoznika u BiH, prevozio gotove tekstilne proizvode, metražu i igračke.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rekordna zaplena tekstila na Gradini

Izvor: JužneVesti.com, 10.Maj.2023

Pored uredno prijavljene robe, carinici na Graničnom prelazu Gradina pronašli su i 27.000 neprijavljenih muških, ženskih i dečjih odevnih predmeta, a čija vrednost je procenjena na 73.000 evra...Kako saopštavaju iz Uprave carina, gotovo 7 tona tekstilne robe otkriveno je na ulazu u zemlju u kamionu...

Nastavak na JužneVesti.com...

ŠVERCOVALI 7 TONA ROBE Carinici zapenili odeću u vrednosti od 73.000 evra! (FOTO)

Izvor: Blic, 10.Maj.2023

Carinici su 9. maja 2023. godine na Terminalu Gradina sprečili pokušaj krijumčarenja gotovo sedam tona tekstilne robe, čija je vrednost procenjena na oko 73.000 evra.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.